Het uitgangspunt van een YourGarden-tuin is altijd hetzelfde: De opdrachtgever!

Wij werken namelijk altijd vanuit:
– U
– Uw wensen
– Uw mogelijkheden (zowel financieel als qua tuinoppervlak).

Om er achter te komen hoe uw tuin moet worden gaan we graag en uitgebreid met u in gesprek. Dit kan op locatie (het ontwerp in uw tuin) of van iets meer afstand (ontwerp op afstand).

Uit de informatie die u ons geeft volgen de ‘basislijnen’ van onze samenwerking. Deze lijnen worden verder door ons uitgewerkt in een eerste tuinschets die we met u bespreken. Na eventuele aanpassingen en vervolggesprekken volgt het eigenlijke tuinontwerp. Natuurlijk is deze laatste tekening voorzien van alle maten en details die nodig zijn om het ontwerp ook echt uit te voeren. Desgewenst voegen we een gedetailleerd beplantingsplan toe met daarin alle, door ons geadviseerde, planten en bomen.

Het feitelijke aanleggen van uw tuin kunt u natuurlijk volledig in eigen hand houden. U kunt er echter ook voor kiezen om dat te laten verzorgen door de betrouwbare partijen waar YourGarden al lange tijd mee samenwerkt. Kwaliteit, service en een scherpe prijs zijn dan gegarandeerd!

We kunnen het allemaal nog zo mooi omschrijven… Elke tuin is weer anders en de uwe is het belangrijkst, toch?

Neem eens contact met ons op en ervaar zelf hoe plezierig het is om met YourGarden samen te werken aan uw groene omgeving? U wensen staan voorop, het is immers: YourGarden!